Vår Floragramtjeneste for blomsterformidling fungerer som normalt. Bukettene blir produsert lokalt av våre 367 Interflora medlemmer i Norge som består av faglærte blomsterdekoratører. Distribusjon og levering av blomster utføres av lokale transportører.

  • Leveringer til personer som er i hjemme karantene/smittet vil bli satt ved dør og mottaker vil få beskjed pr telefon/sms. Leveringer til mottakere som er i karantene/smittet SKAL være merket med egen beskjed.
  • Sjåførene er ikke pålagt å levere med håndsoverrekning, de har full anledning til å sette pakkene ved dørkarmen når de har ringt på, for så å tre noen skritt tilbake før mottaker åpner døra. Dette gjelder alle leveringer.
  • Leveringer til syke- og aldershjem/sykehus leveres i resepsjon (Levering til sykehus er inntil videre ikke mulig pga Covid-19 tiltak).

Vi er ikke kjent med dokumentasjon om at Koronaviruset utgjør en vesentlig smittefare gjennom fysiske flater, men butikkene er pålagt å følge helsemyndighetenes anbefaling for renhold og håndvask i butikken og hos blomsterbud!

Blomster er ikke antatt mer smittebærende enn andre leveranser ting/varer/emballasje som blir levert hjem.